Храненето ли е причината, или има някакви здравословни проблеми, но дъщерята на Гала смая всички с доста качени килограми. Само за около два месеца Мари Будева изглежда напълняла с близо 10 килограма, а е едва на 27 години. Предполага се, че на тази още съвсем млада възраст, метаболизмът й трябва да работи като часовник и дано да е така! Дано Мари просто да обича да си похапва и да й се услажда... въпреки че трябва да си даде пауза.

Очевидно е, че девойката не е наследила добрия ген на майка си, която цял живот е на едни и същи килограми, а приятели я бъзикат, че и цял вол да изяде, кантарът й няма да мръдне и с грам.

Гала наистина се радва на рядко добри гени, но Мари е наследила лесното пълнеене от баща си Константин Будев и към днешна дата сащиса всички. Помним я преди - фино момиче, с нежно лице и слаби ръчички... докато сега прилича в лицето на медена питка, отпрала е и гушка. А ръцете, особено горната им част, са повече от пухкави.

Мари се изявява заедно с Гала в свой подкаст, но потребители коментират, че не е добре да ги дават двете заедно на екран. "Марито до Гала изглежда двойна, а е съвсем млада. Ами нека водещата да й обясни как да пази диета, да я посъветва да ходи на фитнес и да се стегне. Добре ще й дойде", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com