Драмата около фолк певеца Константин става все по-жестока.

Както вече стана ясно напоследък никак не му върви в здравословен план. Добре, че е веселяк и успява да види положителното във всичко, което му се случва.

Изпълнителят от години е мъчен от проблеми с гласните струни, което наложи да прекъсне кариерата си. Засега силно се надява прекъсването да е временно, но как ще се развият нещата в действителност само времето ще покаже. Истината е, че към днешна дата положението наистина е много тежко.

Той се извини официално на феновете си заради отменените участия до 12 октомври. Професорът, който е поел грижите за него го е предупредил, че ако продължи да крещи по кръчмите наистина ще остане без глас и дори ще му се наложи да легне под ножа, при това за трети път.

Поради тази причина Константин е принуден да прави инхалации, ултразвук и разбира се не на последно място – да спазва хигиена на гласа. Надява се, че всичко ще мине и няма да се налага да се подлага отново на операция.

Фолк певицата Лияна, която му е братовчедка разкри, че физически Коцето е добре, но е сериозно притеснен, тъй като е пострадал най-важният инструмент в тялото му, с който си изкарва прехраната. Тъй като му е категорично забранено да говори, певецът комуникира с околния свят чрез съобщения.

За разлика от Слави Трифонов и Лили Иванова, които орязаха Софи Маринова, Константин възнамерява да присъства на юбилейния й концерт в събота. 
Източник: България днес
 

Драмата с Коцето е жестока