Мария от дни рекламираше новата си песен, обещавайки да "разцепи мрака". Е, разцепи! Ама не мрака, а собствената си кратуна, защото парчето й беше свалено от Тубата само след броени часове.

Всъщност песента дори не е авторска, а кавър на стария хит на Теодора - "Малка черна рокля". И като го слушаме днес, а после чуваме и този на Мара Отварачката, сравнението е потресаващо - няма такова фалшиво, натрапчиво и грубо "пеене" като това на Марчето. Пред нея, Теодора е жената-глас и не си правим бъзици.

Ако не вярвате, чуйте го сами, защото то може да е свалено от Тубата, но още се намира в мрежите. Коментарите на потребителите са повече от многозначителни и правят на нищо Марийка, която явно бързаше и искаше да натрупа рейтинг на гърба на "Капките" и участието си в него наскоро.

Е, не стана. Парчето вероятно е свалено заради търсене на авторски права, каквито Мария не е уредила. Близки до обкръжението й разкриха, че певицата е срината и не знае на кой свят е, но да беше мислила по-рано, когато тръгва да краде не просто чужда песен, а голям хит. Защото знаем, че преди години това беше една от най-въртените песни по всички радиа и клубове.

"Ех, тая Мара бе, то поне да можеше да пее, ами то - рецитира като препила каруцарка", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com