Жестока депресия и чувство за малоценност като жена са налегнали съпругата на бившия ни премиер Кирил Петков. Това разкриха близки до сладкарката източници, които довериха, че Линда Петкова е решила да се оперира.

От известно време тя следи щателно прочутия пластичен хирург, който работи в Дубай - Леонард Ненад Йосипович и не пропуска негови постове в мрежата. Според запознати Линда много скоро ще отпраши за Емирството, за да коригира и тялото си, но най-вече лицето си.

Тя изглежда добре и е запазена, но идеята била да се опъне против бръчки и увисване на кожата, което така или иначе, се случва с годинките. Петкова била постоянно на нокти и следяла коя хубавица ще се завърти около мъжа й, а такива изобщо не липсват в обкръжението на Киро.

Драмата на Линда стартирала с Лена Бориславова, която може и да не е модел на Версаче, но има предимство пред Петкова поне по възраст, което не е малко. А след Лена, сега до Кирчо се нареди и друга засукана мома - Виктория Абаджиева, която е неговата пиарка и се прочу като "новата Ленка".

"Знаем, че Линда се държи и винаги е била зад мъжа си, особено когато той беше водещ в държавата. Но само тя си знае какво й е коствало да спазва протокола и да преглъща всички снимки, записи, коментари и гаври около Кирил и Лена. Така че не е чудно да си смени и изцяло физиономията като компенсация", казват източниците.