Преслава от години бе свикнала около името й да има само положителни новини (е, изключваме коментарите около новия й нос, разбира се). Тя е обичана от феновете си, прави хитове, има стабилно семейство, мъжът й не й слага рога (поне не публично)... Казано накратко - пей сърце!

Днес обаче нещата "лекинко" се обърнаха и Преси не знае на кой свят е от шока, който й се стовари на главата. Проблемът е огромен и не се знае как щ протекат нещата за нея оттук нататък. Макар че ако има някой виновен за цялата тази ситуация, това е самата тя.

А именно - оказа се, че Преслава краде! Да, певицата се е подписала като автор на новата си песен "Улицата", която излезе през ноември миналата година и твърди, че парчето е само и единствено нейно. Зверска лъжа! Оказа се, че то е крадено и авторът му е арменският певец Ернест Оганесян.

Нещо повече - репортери се свързаха с Оганесян и той заяви, че е бесен от кражбата, че никой не се е свързвал с него, за да пита за откупуване на права и че ще съди Преслава моментално за кражба.

Отсега е ясно кой ще победи в съда, но парите, които Преси ще трябва да плати на арменеца, както и срама и унижението й ще са чудовищни.

Източник: Crimesbg.com