Новата госпожа Златка Хачатрян, или както си я знаем - Златка Райкова, не сдържа емоциите си и изригна в нета. Скоро не бяхме я виждали толкова откровено бясна, но причината за изблика й не е нейният нов съпруг.

Двамата с арменеца все още се радват на хармонична връзка, отглеждайки двете си деца - големия син на Златка от Благой Георгиев и общото им дете - малкия Каренчо. Именно заради темата с децата обаче избухна драматичното изказване на Злати.

По време на разговор с последователи в нета, хората я питаха клиширани въпроси като колко пъти ходи на фитнес, дали иска ново бебе и прочие. За бебето Райкова потвърди и обясни, че иска момиче, но чак като стане на 40 години, защото сега щяло да й дойде много. "А на фитнес ходя около четири или пет пъти за седмица", похвали се Златка.

Тогава дойде и въпросът, който я изнерви. А именно - дали е доволна сега, когато вече не е с Джизъса и не трябва да се грижи за "чужди деца". Знаем, че плеймейтката плащаше доста неща на хлапетата на футболиста, докато бяха заедно.

Точно тук Златка изригна: "Какви са тези въпроси?! Това е грозно! Никога не ми е тежало подобно нещо, защото аз самата съм била чуждо дете за някого", отсече Райкова, която никога не е крила, че родителите й са се развели.

Източник: Crimesbg.com