Певицата от зората на чалгата - Рени, хвърли в ужас близките си хора и най-верните си фенове. Нещо страшно се случи с пищната певица, която буквално се строполила в ръцете на колегата си Илиян. Драмата се разиграла по време на снимките на новото им дуетно парче, което снимали на Созопол.

В един момент Рени започнала да пребледнява и я избила студена пот. Миг по-късно пред очите й причернява и тя се строполява на земята. Добре, че до нея е бил Илиян, за да я хване, иначе е могла сериозно да се нарани, особено ако си удари главата.

Веднага е била повикана спешна помощ и се оказва, че Рени е колабирала от слънцето, но и от обезводняване като очевидно не е приела достатъчно течности. В резултат границите на кръвното й се събират рязко и това води до припадъка, обясняват лекарите.

"Да си кажа право, стреснах се, но семейството ми се изплаши най-много като разбра. От тогава никога не забравям да пия вода и го правя постоянно. Не само е здравословно, но влияе добре на кожата ми", смее се Рени, която не разкрива има ли вече нов мъж в живота си.

Според близки до нея обаче тя все още е сама, защото е поизгубила вяра в мъжете и предпочита да е сингъл, но не и с неподходящия до себе си. Ами, права е!