Чаровната и усмихната Марта Вачкова притесни не само последователите, но и някои от близките си познати с коренна промяна във визията. На практика тя е неузнаваема - хем е същата, хем е видимо състарена, а някои я оприличиха и на грохнала.

Заслуга за това има косата й, която изглежда буквално като на старица. Какво се е случило с Марта, че се е занемарила така?! Да не би с Владо Пенев да са се скарали или той да си е намерил по-млада, коментират в социалните мрежи промяната на Вачкова.

Драма: Марта Вачкова грохна и се състари за ден! (видът й шокира всички - СНИМКИ)

В действителност Марта е решила да остави косата си такава, каквато би била в естествения й цвят, а именно сива или сиво-бяла. За целта тя е заложила на сивкава боя за коса, за да изравни все пак корените с краищата на косата си и се е получил този резултат.

Преди винаги виждахме Вачкова "барната", нагласена, с ярки цветове на косата, предимно в червената или медената гама, затова сега мнозина наистина едва я разпознават.

Знаем, че Марта Вачкова винаги е била луда от обич по колегата си Владо Пенев и двамата не криеха, че са двойка. Ако реално той се е влюбил в друга и е съобщил това на Марта, е повече от вероятно тя да изпадне в криза и да се затвори в себе си.