Мария Илиева е щастлива с мъжа, когото обича - Александър Междуречки, но не иска да се омъжи за него. Да, знаем, че той е бащата на второто й дете - малка дъщеричка, след като тя роди син от връзката си с по-младия от нея Георги Михайлов.

С Михайлов не само не се говореше за брак, но и той офейка едва месец, след раждането на сина си. За Мария това явно не беше проблем, тъй като не личеше да обича Жорко, а просто го използва за донор, защото й беше време да роди първо бебе.

46-годишната певица обаче е категорична, че е открила любовта в лицето на Междуречки, който й подари годежен пръстен с огромен диамант. Бижуто, което Мария не крие и което от известно време краси пръста й, струва над 10 бона и предизвика нескрита завист у много жени.

Завистта обаче не е нищо пред шока, с който Илиева ни зашлеви, обяснявайки, че може и да не се омъжи. "Не държа да съм омъжена жена и да правим сватби. Това, което имаме с Алекс, е всичко и ми е напълно достатъчно. Та ние сме семейство отдавна", казва певицата.

Близки до нея обаче разкриват истината, която тя самата неведнъж им признавала. А именно, че се бои от подписа и категоричността на брака, след които много двойки затъвали в рутината и привидната сигурност като преставали да се обичат.

"Страх ме е да не стане същото и с нас", споделяла Мария.