Здравословни ядове застигнаха Луиза Григорова, която сама сподели с последователите си, че системно ходи в ИСУЛ за лечение. Там се оказа, че трябва да й се правят дренажи, защото състоянието й нямало да се подобри само.

Става дума за тежък синузит, който не се облекчава от познатите "бабешки" методи с топла едра сол, поставена на челото. Знаем, че така по принцип се изтегля насъбраната течност и гной, които изтичат като секрет, но очевидно при Луиза положението се е влошило и се налага допълнителна помощ.

Драма: Луиза Григорова в ИСУЛ, ето какво я мъчи! (актрисата е страшно отслабнала, направо изпита - СНИМКИ)

Едва ли синузитът обаче е причина за това, което втрещи феновете й. А именно - актрисата се показа на снимка адски отслабнала и дори изпита. Тя винаги е била фина и стройна, все пак е и модел, но лицето й винаги е било с добре подплатена "отвътре" кожа и много повече "месце" по него. А сега скулите й са някак хлътнали и е заприличала на сомалийче, коментират почитатели.

"Луизке, започвай да се храниш повечко, че ще станеш анорексичка! Вярно е, че работата и грижите за децата изискват време и усилия, но има и пълнички жени, които се справят чудесно. Не ставай кожа и кокали, защото не само не ти отива, а и е вредно за здравето. Каква хубавица беше, искаме си старата Луиза", съветват я потребители в нета.

Източник: Crimesbg.com