Миската Ивайла Бакалова гостува на "Търси се", където за първи път от години насам говори открито в ефир за личния си живот, малкото си бебче, любовта с Веселин Денков и мъката, която дълго време я задушавала...

Огромната болка на Ивайла е свързана със загубата на бебе, което трябвало да роди заедно с дъщеричката си Вяра. В корема й растели близнаци, както обикновено се случва при ин витро процедура. В процеса на оформяне обаче, останало само едното бебе, което в медицината се нарича "синдрома на изчезващия близнак".

Драма: Ивайла Бакалова смълча ефира с мъката, която я задушава! (подробности + СНИМКИ)

"Беше ни много, много мъчно за изгубеното бебче. Радвахме се, че ще си имаме две дечица, близначета и крояхме планове, мечтаехме... Но такъв е животът, тези неща се случват и сега сме се отдали напълно на малката ни Вяра, която е вярата ни към бъдещото щастие", казва Бакалова.

За пръв път в ефир ще се появи и любимият й Веселин Денков, който ще изповяда любовта си към нея и ще каже, че тя е неговото всичко. Най-тежкият им момент като двойка е бил, когато Денков е арестуван за престъпление, което, според Ивайла, никога не е извършвал.

"Тогава бях напът да се срина, но реших, че ще бъда силна заради него. Той имаше много по-голяма нужда от подкрепа, отколкото аз и направих и невъзможното, за да се докаже невинността му", казва Ивайла.