Коцето сам сподели за злополуката в мрежата!

Нелеп инцидент помрачи морската почивка на Коцето и на жена му Надя. Двамата се забавляваха край вълните, заедно с децата си, когато малкият Сашко го сполетя нещо наистина гадно. Момченцето паднало и си счупило дясната ръка. Това сподели певецът в нета като обаче поясни, че Сашето е мъж и гледа мъжки на нещата.

Разбира се, първоначално писъците и плачът взели страха на Коцето и особено на жена му, но моментално завели малкия в спешното и го прегледали, а после гипсирали ръчичката. Сега ще трябва да ходи така поне месец, но свикнал, а и искал да му се разписват познати и непознати.

Колкото до Коцето и Надя, противно на доста очаквания навремето, двамата са си още заедно и явно добре се спогаждат. Близки до тях обаче разкриват, че това не се е случило просто ей така, защото са определени от съдбата един за друг. Истината била, че за разлика от бившата му изгора - Райна, Надя била крайно търпелива и добра.

"Всичко опира до жената, а Коцето случи на такава. Не знаем дали е добре за нея да е такава разбрана и да му прощава всичко, но за него определено е. Сгодна жена си хвана, както обичаме да го майтапим, пък и хубава. Ама да я пази и да не й се качва много на главата, че е млада още и да не погледне встрани", смеят се зевзеци.