41-годишната фурия на чалгата Емануела разказа в ефир неща от живота си, които сащисаха мнозина. Досега тя не беше повдигала тези теми, особено темата за родителите й, която е най-голямата й драма. Знаем, че Ема е имала редови ядове с мъжете в живота си, но те не се оказаха единствени.

Певицата разкри, че родителите й, които са столичани, много искали тя да учи и да има сериозна професия. Дори възможно най-сериозната - да стане лекар. И самата Емануела била съгласна да учи медицина, но...

"Излъгах ги. Излъгах дотам, че им казах, че уча за лекар, но през това време ходех на прослушвания и на записи, защото ме влечеше музиката. В един момент, разбира се, разбраха за всичко и не искаха да чуват за мен. Цели четири години не ми говореха и сме нямали връзка. Беше ми адски трудно и тежко, но избрах това, което искаше сърцето ми", каза певицата.

За името си - Емануела, тя обясни, че го е измислила, виждайки навремето диск с едноименния и скандален за годините си филм. "Рожденото ми име е Емилия, но исках нещо друго, нещо по-провокативно. Като видях диска с обложката на "Емануела", моментално реших, че ще е това", спомня си изпълнителката. И е категорична, че не е съжалявала и за миг.