Стомахът на Наталия Симеонова гарантирано се е свил на топка след тежките разкрития, които направи единственият мъж в живота й - Денис Ризов. Да, единствен, но не в чисто плътски план, а в духовен. Знаем, че Симеонова винаги е повтаряла, че макар и разделени, не може да изтръгне Денис от сърцето си, че връзката им явно е кармична и че не може да докосне друг след него.

Денис пък от своя страна не спира да я обича и да се грижи за нея, макар и като към сестра, а двамата заедно са плътно до дъщеря си Виктория. Не е ясно дали младата Вики знае това, което татко й разказа, но сме убедени, че Наталия е наясно. И не иска да си спомня дори, за да не дърпа дявола за опашката.

Работата е там, че Ризов активира бомбата като призна, че животът му е в опасност и е щастлив за всеки ден, който има. И не го казва, защото по принцип животът е несигурен, а защото от години руската мафия предлагала 100 000 лева за главата му. Още през 90-те той имал бизнес с руско-българска фирма, която го завлякла и фалирал.

Опитал после да си върне изгубеното и да стъпи на крака, но онези го заплашили и му заявили, че са му подписали присъдата. Това е и реалната причина Денис да забегне в Америка преди толкова години.

Източник: Crimesbg.com