Чаровната и супер енергична д-р Неделя Щонова е сред безспорните любимци на зрителите в "Денсинг старс". Лицето й ни е познато от екрана вече няколко десетилетия, но малцина знаят повече за личния й живот и преживявания.

Щонова разказва, че най-голямата й драма е свързана със загубата на дете и то още в утробата й. Тя е щяла да роди близнаци на съпруга си Валентин Маринов, който е главен архитект на Пловдив, но едното от бебетата не се родило, заради "синдрома на изчезващия близнак". Щяло да бъде момче, но Неделя  благодарна за момиченцето, което се появило живо, здраво и красиво. Това е дъщеря й Лилия-Сапфира.

Половинката на Щонова е човекът, за когото тя е страшно благодарна. Валентин е по-възрастен от нея с цели 20 години и тя е вторият му брак. Той бил до нея и я подкрепял през дълги седем години, в които не успявала да зачене и била напът да изгуби надежда.

"В крайна сметка се случи. Случи се, когато вече не вярвах и се бях оставила на течението. Валентин е човекът, който ме държеше и крепеше през цялото време, за да не "потъна", адски го обичам и вярвам, че ми е предопределен от съдбата", не крие Щонова.

Двамата се запознават на празник в пловдивската община, но се влюбват на тенис кортовете на Гребната база, докато играят тенис.

Източник: Crimesbg.com