Със сигурност този 8 март ще остане черен в живота на Светлана Гущерова, която вместо да посрещне женския празник с усмивка и отрупана с подаръци, го посрещна, обляна в сълзи. Дано поне децата й да са успели мъничко да я разсеят от мъката, която е огромна...

Не, за щастие, причината за болката и сълзите на Светлана не е мъжът й Християн Гущеров. Двамата са заедно, а дори упорито се говори, че чакат и четвъртата си рожба.

Причината за драмата на бившата плеймейтка е загубата на най-милото й същество, нейното любимо кученце Тами. Тамито беше до нея, много преди да се срещне с Гущеров и да му стане жена. То било най-верният й и добър приятел - знаем, че кучетата са наистина това за човека и няма други същества, които да заменят предаността им.

"Светлето плака много и още плаче. Много тежко изживя загубата на кученцето си, което обожаваше. Тами беше като същинска принцеса в дома им с Християн - имаше си специално легълце, играчки, дрешки, гледаха я като кукличка", коментират близки до Светлана.

В момента половинката й прави възможното да я утеши и усмихне, а ако чакат и бебе, мислите й ще са ангажирани с бременността и това ще я накара по-бързо да преодолее Тами.