Едва на 47 години е чаровницата на театъра Албена Михова, но я връхлетя сериозен проблем, който обикновено е присъщ за доста по-възрастното население. В края на миналата година тя трябваше да се подложи на спешна и тежка операция по смяната на тазобедрена става.

Албена вече е добре и ходи редовно на рехабилитация като скоро обещава да се чувства като нова. Не това е бил най-големият й проблем обаче, а фактът, че много от така наречените й приятели са я изоставили точно в този период.

Това призна с болка самата актриса наскоро, но така и не уточни за ставата, сагата с която стана ясна едва сега. Михова публикува пост в мрежата, с който благодари на малкото си останали дружки и на напълно непознати хора, които се интересували повече от нея, отколкото колеги, които е имала за близки.

"Е, нищо. И това ще го преживеем и ще продължим напред. Ще се борим, нали сме бойци?! Само че ми е малко криво и предполагам, че е нормално. В един момент си мислиш, че имаш много приятели, а то се оказва, че си живял в заблуда", коментираше Албена.

Актрисата все още не е намерила и мъж, когото да избере за своя половинка. Припомняме, че последната й наистина сериозна и дълга връзка беше преди много, повече от 10, години, с рокаджията Тома Здравков. Разликата в годините и това, че той е доста по-млад от нея обаче ги раздели.