Приятелки или съпернички? Този въпрос си задават мнозина, особено когато става въпрос за Лепа Брена и Драгана Миркович. Двете певици явно са в сложни отношения, тъй като през годините се спекулираше много за връзката помежду им.

 

Според Драгана Лепа Брена е нейна приятелка и конкурентка в същото време. Но с годините се е научила да й прощава някои прегрешения.

 

"Има хора, с които цял живот може да се конкурирате на сцената, но извън нея, слизайки по стълбата, можете да споделите абсолютно всичко. Недоверието и ненавистта най-много нараняват", казва певицата. И допълва, че Лепа Брена е една от най-старите й приятелки.


"Истината е, че тя е един от малкото хора, на които мога да се обадя по всяко време, за да споделя за проблем или неприятности. Няма война или вражда между нас. С годините се научихме, че приятелите и семейството са най-важни. И колко е хубаво, че можеш да бъдеш с някой като теб, без да се притесняваш, че може да те предаде. Виждаме се, общуваме заедно, ходим заедно на кафе, събираме се. Приятелки сме повече от 30 години", разкрива Драгана. И отрича слуховете за конкуренция помежду им