Водачът на листата на „ДПС – Ново начало“ в Кърджали Ерол Мюмюн и кандидати за народни представители се срещнаха с жители на най-многолюдния квартал в града “Възрожденци“, съобщиха от областния предизборен щаб.

„Заставам спокоен пред вас, защото вече не говорим в бъдеще време за инвестициите в квартала, а те се случват пред вашите очи“, е казал Ерол Мюмюн, припомняйки за част от изпълнените проекти в квартала.

„Инвестициите за „Възрожденци“ са над 12 млн. лв.“, е посочил Ерол Мюмюн и е допълнил, че тази година в бюджета на общината са заложени средства за проектиране, за да има готовност да се търси финансиране от държавата и на други обекти.

„За да се осигури финансиране за нови обекти, е нужно сформиране на редовно правителство и „ДПС - Ново начало“ ще работи за това“, е казал още Ерол Мюмюн, призовавайки за пълна мобилизация и мощна подкрепа за „ДПС – Ново начало“ по думите му, „за да приключи политическото безвремие в държавата, да се гласува редовен кабинет и институциите да заработят“.

Източник: standartnews.com