Истинско чудо! През 2015-та България ще се превърне в световна сензация! Това вещаят известни ясновидки

През 2015 година България ще се превърне в световна сензация. Това твърдят двете ясновидки Веси Стоичкова и Цветанка Янакиева. Настъпващата година също ще бъде трудна за народа ни.

Очакват ни наводнения и още природни катаклизми, но почти без никакви жертви. Това казаха двете известни врачки в студиото на „Добро утро, България”. Те дори стресираха с вестта, че следващата година ще е и по-тежка от тази година. След което обаче нещата за страната ни се оправят и вървят към много по-добро от досегашното положение. Но не и с магическа пръчка. Още през март премиерът Бойко Борисов ще издейства финансови ресурси за родината ни.

[caption id="attachment_432841" align="alignright" width="300"]България през 2015 Истинско чудо ще се случи с България през 2015[/caption]

Може правителството ни да се провали, заради шаренията си, като дори е възможно да се проведат избори две в едно. Но на Бойко Борисов му е дадено да бъде водеща политическа фигура. Народът ще бъде обезверен заради глада и мизерията, но нещата след това се оправят за родината ни, казват двете гадателки.

Въпреки мизерията и лошия социален статус, България ще се превърне в световна сензация. Причината е, че в Родопите, близо до свещеното място Кръстова гора ще бъде открита археологическа находка със световно значение. Това предвижда Цветанка Янакиева. Според колежката й това обаче ще е митичното орфеево цвете, което се самовъзстановява. Към него ще прояви интерес дори и от Пентагона. Благодарение на него и това откритие то ще даде лек за много болести, които засега са в графата неизличими.

Двете ясновидки обаче предупреждават и за въздушни нападения. Според тях Балканите ще станат арена на военни действия. Затова призовават освен язовирите, да се обърне внимание и на защитата ни от небето и на границите ни.

Маговете съветват да се молим и благодарим всички заедно, а не само да критикуваме и да оплюваме.