Колкото и добър и търпелив да е Добромир Гущеров със сина си, дойде моментът, в който му писна. Ама яко му писна и му дойде до гуша. От какво, ще попитате, но то е ясно - от това да бъде перманентен банкомат на Християн Гущеров и неговата мила, всеотдайно раждаща съпруга Светлана Гущерова.

Откъде мислите са парите на вечно пияния Хриси и на Светлето, която един ден работа не знае през живота си (освен оная работа, разбира се). От татко Добромир, ето откъде. Но и той си има живот, има си семейство с втората си жена Диана, която обожава и му омръзна да издържа двама хрантутници.

Близки до Християн хвърлиха бомбата с новината, че Гущеров - старши е отрязал финансирането на младото семейство след раждането на четвъртото им дете. Ама тотално ги е орязал. Затова и Мечо на Светлето се напъна да става общински съветник и да влиза в политиката, но не се получи.

Очевидно идеята на Гущерови беше да размекнат сърцето и да развържат кесията на Добромир с многото си бебета, но на него тези номера не минават.

"Виж какво ще ти кажа и ме чуй добре! Направи си вазектомия, ако не можеш да се сдържаш, или си вади парите за домочадието сам! Няма да ви дундуркам аз, а вие само в кревата да ми се въргаляте и Светлана да ражда като свинка", категоричен бил Добромир Гущеров, а синът му едва не си глътнал дъвката от шока. Ами сега?! Кой ще плаща масрафа?!

Източник: Crimesbg.com