Томове са изписани за така нареченото "женско приятелство", което трае по-малко и от мартенския сняг. Особено ако в него има замесен интерес за мъж. И най-глупавите зрители на "Ергенът" не са си правили илюзии, че участничките вътре ще се сприятелят истински. Поне не и до приключването на формата.

Айлин Бобева и Валерия Георгиева обаче опитаха лицемерно да убедят всички в противното и го играеха първи дружки. Е, до днес. Най-сетне маската на каратистката ще падне и Айлин ще си покаже злобичката и завистта от това, че очевидно Евгени Генчев харесва много повече Валерия.

Валия бе тази, която той целуна първа (все още не го е направил с никоя друга), Валерия получи и втората му целувка и пак тя е тази, до която той романтично адресира написани на ръка бележки, скрити из цялата къща.

Това яко ще удари по егото на Айлин Бобева, която няма да успее да сдържи злобата си и ще игнорира Валерия изцяло. Каратистката ще се присламчи към друга групичка момичета и ще остави Валерия сама. После ще разиграе пред Евгени цирк, за да я изкара нея виновна и ще я обвини в интригантство.

В крайна сметка обаче Евгени не е прост и Бобева сама ще си направи харакири с евтините си номерца. Какво предстои да се случи и коя ще напусне тази вечер имението в Бодрум, предстои да видим.