Тя е талантлива, че и красива, че и синеока, че и запозната с... космическата енергия, а напоследък и с карти Таро, но... така и не може да предизвика щастието си в личен план. Да, може би се сещате, че говорим за Елен Колева.

Актрисата скоро ще чукне 40-така и не е въпросът дали иска да се омъжва и да ражда деца (това си е неин избор, не е задължително). Пита се обаче защо още няма човек до себе си, след като очевидно цени, иска и търси любовта?!

Дотам ли я докара: Елен Колева разтърси мрежата с разкритие за личния си живот! (ШОКИРАЩА СНИМКА)

Знаем, че Елен имаше две по-сериозни връзки, от които обаче минаха наистина много години. Първата бе с бизнесмена Сашо Майонезата, който я срина психически и физически, а втората я довърши напълно - тя пък беше с пияния писател Калин Терзийски.

Чудо на чудесата, ще кажат мнозина и дори ще я поздравят - определено е по-добре сама, отколкото с хора като въпросните. Елен Колева обаче явно толкова силно иска връзка, че преди часове направи нещо шокиращо за мнозина. Тя си качи снимка във Фейса, с надпис, че е сгодена...

"Ей така, да видя как ми стои отстрани...", пошегува се актрисата, но нейни приятели я издадоха - отдавна мечтаела за мъж, който да я обича и по когото тя да полудее. И се тормозела защо това не се случва.

"Истината е, че тя понякога има едно наистина налудно и странно поведение, което плаши мъжете. Свестните мъже, разбира се, защото ако ще е само да я "оправят" и да бягат, такива бол", коментират източниците.