Принц Хари и Дейвид Бекъм дори не се поглеждат. Херцогът на Съсекс беше забелязан преди ден да фучи по червения килим, докато срещу него бързаха Бруклин Бекъм и Никол Пелц. Двойката дори не поздрави принца, нито пък някой от родителите им му се обади. Хари беше на футболен мач, за да види как отборът на Дейвид Бекъм "Интер Маями", ще играе срещу тима на Лос Анджелис.

 

Меган и Виктория не присъстваха на събитието, въпреки че херцогинята беше обявена като гост.  Тя обаче реши да не идва, а отсъствието й предизвика немалко въпроси сред присъстващите.

 

Според близки до двете двойки, напрежението между Съсекс и Бекъм започнало, след като Меган обвинила Виктория, че пуска истории за тях в пресата. "Виктория беше бясна. Двамата с Дейвид бяха изключително подкрепящи към Меган, когато дойде в Англия. Те са много близки с принцовете и когато получиха покана за сватбата, много се зарадваха, че ще могат да подкрепят семейство Съсекс. Обидата дойде малко по-късно, когато Меган реши, че не желае те да присъстват на сватбения й прием. И настоя те да не бъдат канени".

 

Дейвид и Виктория простили тази обида, както и фактът, че Хари дори не се обадил, за да благодари на футболиста, че му е помогнал в провеждането на игрите "Инвиктус" през 2018-а. Отношенията им обаче пропаднали, когато Меган обвинила Виктория, че разпространява подробности за отношенията им пред медиите. "Меган унищожи много приятелства през годините. Тя буквално мина като валяк през хора, които държаха на нея и я обичаха. Нищо трайно няма в живота й, освен тя самата. Не хареса как Дейвид общува с Хари и положи всички усилия, за да ги скара. И успя", коментират близки до двойката. И отбелязват, че обидата явно не е минала, защото дори децата на Бекъм не искат да имат нищо общо със Съсекс".