Деси Стоянова за пореден път сащиса зрителите на "Пред обед" с поведение, каквото досега не си е позволявала през годините. Тя отново нападна вербално своя екранен партньор Петър Дочев, като вече няма съмнение, че не го харесва.

Деси очевидно тъгува по Сашо Кадиев, чиито изцепки и откровени простотии прощаваше и подминаваше с усмивка. А на Петър не спестява нищо - особено ако е жлъчно и хапливо. Едва ли причината е преживяната трагедия със съпруга й, коментират потребители, по-скоро тя не крие антипатиите си към Петър.

Днес обаче Дочев реагира, тъй като бе обиден от Деси чисто професионално, като актьор. "Какво толкова сложно и трудно има във вашата работа, че се дразните, когато някой певец или инфлуенсър реши да се пробва. Излизаш там и... си казваш репликите, чудо голямо", "закла" го Стоянова и взриви ефира.

Петър обаче не си премълча този път и отвърна, че му е писнало от хора, които грам понятие си нямат от актьорската професия, но са казали две реплики в някой сериал, а после се смятат за велики артисти.

Тепърва ще видим дали Деси ще си вземе поука и ще се кротне, или враждата й с Дочев ще ескалира.

Източник: Crimesbg.com