Гери-Никол много отдавна изгуби мярата в поведението си и накара болшинството от потребителите откровено да не я понасят. Певицата, която започна обещаващо от Х Фактор и после с Криско, от години не е изкарала нито един истински хит. Вместо това е заета да се чекне и да се прави на дебил в нета.

Да, точно така може да се определи имиджа на Герито, която май вече е известна само с това, че е щерка на богати родители, които й задоволяват капризите и й плащат масрафа.

Самата тя се изтърва и в телевизионното си интервю вчера разкри, че баща й се подразнил от нея и й казал да се промени. "Спри да се лигавиш в сторитата и в страницата си, че изпростя! Много ти стана", казал й родителят, но Герито пет пари не дава.

"Това ми е сценичният образ. Няма да се правя на девица с расо, я! Не сме такива, не сме монахини. Но иначе, в живота като човек, аз съм напълно различна - кротка и голяма душичка", изцепи се певицата, но кой знае защо никой не й повярва.

"Ти ли, бе?! Ти и душичка?! От космоса си личи каква си, ама айде да не казваме, че ще ни накаже Зукито за пиперлив език", коментират в мрежата.