Доналд Тръмп с шокиращи съвети за брака, не иска да гледа деца и да си седи вкъщи

Доналд Тръмп има шокиращи виждания за брака. Въпреки че е на 70 американския президент не се свени да споделя своите странни виждания за брака си. Той има доста необичайна представа за семейния живот, а съветите, които споделя оставиха мнозина без думи. Ето кои са 8-те най-шокиращи сред тях:

"Ако тя не иска да подпише предбрачен договор, значи не е жената за теб"

Тръмп твърди, че е трудно да кажете на бъдещата си съпруга, която обичате да подпише предбрачно споразумение, с което да заяви, че няма нечестни намерения спрямо вас. И ако тя ви обича истински, то трябва да подпише, за да сте сигурен, че е с вас, само защото ви обича, а не заради парите ви.

"Оставете непоносимите жени, които непрекъснато негодуват"

Тръмп признава, че не е от онези хора, които вярват, че краят винаги е щастлив. Той казва, че един успешен мъж трябва да има мила и любезна съпруга у дома. Целта й трябва да бъде да му осигури комфорт, а не да недоволства непрекъснато.

"За да избегнете разногласия, кажете на жена си какво да прави"

В шоуто на Опра през 1988 г. Тръмп казва, че никога не се е карал с първата си съпруга Ивана, защото винаги й казал какво да прави.

"Не правете грешката да дадете на жена си отговорности свързани с вашия бизнес"

Тръмп заяви, че грешката в първия му брак е била в това, че е натоварил с твърде много отговорности Ивана в една от своите фирми. Заради това я откъснал твърде много от съпружеския живот и ролята й на съпруга. А когато се прибирали у дома, вместо да си почиват двамата продължавали да говорят за работа.

"Осигурете парите и образованието на децата, майките да сменят пелени"

Тръмп вярва, че бащата трябва да осигури финансови средства за издръжката на детето, а майката да се грижи за него. Той не е сменял пелени и не иска да "се държи като жена".

"Помислете за отворен брак"

Тръмп често искал да предложи съпругите си отворен брак, но признава, че така и не е посмял да го направи. Явно да кръшка тайно на Мелания е било другото му решение за този проблем. [caption id="attachment_568740" align="aligncenter" width="300"]Доналд Тръмп сн. Уикипедия Доналд Тръмп сн. Уикипедия[/caption]

"Не позволявайте на съпругата ви да ви убеди, че трябва да има баланс между работата и личен живот"

Съпругите искат да отделяте повече време за тях, но те също така искат и множество материални блага, а те не се купуват, ако сте си в 17 часа у дома, всеки ден.

"Чуйте мнението на съпругата си, а след това го игнорирайте"

Тръмп казва, че слуша и разбира какво му казва съпругата му Мелания. Но ако прецени, че нещо е правилно, той прави това, което е решил и не взема предвид мнението й.