След като третият й съпруг я натири окончателно, Мария не си губи времето да страда и да се мъчи. Тя направи това, което си знае от предишните несполучливи брачни опити - веднага се съблече и хукна да си търси нова жертва.

Долнопробно: Вижте какво прави Мария след раздялата с Миро Дзвера! (как се предлага на мъжете - ШОК СНИМКИ)

Да, казваме "съблече се", защото именно това направи. На последното си участие Мара Отварачката рязко заряза доскорошния си образ на стилна и класна съпруга, и се показа като някоя магистралка. Мария излезе пред пълния нощен бар по подобие на сутиен, като това е най-малкото й падение.

По време на участието си, тя не спираше да се хили като "пача" (както би се изразил Фънки), да обикаля масите и да се усуква край видимо по-богатите клиенти. Свидетели на грозната сцена разкриват, че са отвратени от всичката "долнопробност", която са видели.

"Тая все е била едно нищо, но този път заора под дъното. Толкова й личи, че се предлага и си търси жертва с тлъсти пачки, че чак е хем смешно, хем тъжно. Но и тузарите вече изобщо не я бръснат за "слива", пет пари не дават дали им се чекне насреща. На Марчето песента отдавна е изпята и ще й става все по-трудно да намира поредния балък", коментират източниците.

Знаем, че Мирослав Соколов едва изтрая около година с нея и я паряса, тъй като се отврати от смотания й характер, изживяване на кралица и претенции поне на императрица.