Че хвалбите за женското приятелство са силно преувеличени, това е ясно на всички. Но едно е да си "завиждате" за по-хубава прическа или дреха, а съвсем друго да овършееш гаджето на своята приятелка, или дори само позната.

Това се е случило с Милица Гладнишка и Мария Илиева преди години, когато певицата прелъстила най-нагло и "опукала" набързо сериозния приятел на актрисата. Оттогава Милица не може да понася Мария и не го крие, а Илиева изобщо не дава вид, че съжалява.

Знае се само, че въпросният мъж е от актьорските среди и е бил обвързан с Милица, преди Мария да му завърти главата и да го съдере от с*кс. Разбрала за изневярата, Гладнишка натирила моментално прасето, но той не останал и с Мария.

Помним, че преди време Милица скочи публично срещу Илиева като я обвини, че в "Гласът на България", където пееше в дует с участник, е гледала да покаже само себе си и буквално е надвиквала младия талант. А Илиева отвърна на думите й като заяви, че е потресена докъде може да стигне злобата на някои колеги.

Към днешна дата и двете са в сериозна връзка. Мария е с Александър Междуречки, а Гладнишка с по-младия от нея колега Иван Велчев.

Източник: Галерия, Crimesbg.com