Грам срам, нито стил, да не говорим за възпитание, има Айлин Бобева. Гърлата с турски произход, която не спираше да се лензи и натиска в Евгени Генчев, докато бе в "Ергенът", се показа като платена труженичка. Че дори и те не си заголват така срамните части...

Мрежата остана отвратена, а мнозина посъветваха Айлин да си стои в ОнлиФенс, където явно й е мястото, след кадъра, който тя публикува. Бобева е на Миконос, очевидно с някой богат "тъпкач", а снимките й са повече от вулгарни.

Долнопробна: Айлин Бобева безсрамно си показа половия орган, гледката отврати! (БРУТАЛНИ СНИМКИ)

Черешката обаче е тази, на която си показва половия орган, като дори се вижда как е забравила да се епилира подобаващо. Каратистката е без гащи - ок, това сама си решава. Но да се изтипосаш така пред цял свят и при все, че си наясно колко малки момичета те следят, гледат те и ти подражават, си е направо престъпление.

Мнозина в мрежата я нападнаха моментално и я направиха на нищо, особено родители на подрастващи и тийнейджъри. "Адекватна ли си?! Как изобщо в интернет може да ти позволяват подобни снимки, трябва незабавно наказание и санкция! Има си такива канали, има такива сайтове, че и филми - ходи да работиш там като онази кметица от Момин проход", гневят се в нета.