Симона Загорова не успя да се поноси дълго на крилете на щастието с новата си любов. Дъщерята на Глория беше ударена като с парен чук от истина, която адски боли. А именно - осъзна, че така нареченият й "любим" всъщност не я обича.

Доказателство за това е фактът, че въпросният, който също като нея е музикант, не спирал да й повтаря колко много я желае и иска до себе си. Но... без детето й. Знаем, че Мони е майка на малката Галина, която роди от полицая Даниел Милушев, с когото се разделиха съвсем скоро след раждането.

Загорова обожава щерка си и почти не се отделя от нея във всяка свободна минута. Единствено сега, през лятото, когато реши да отиде на почивка с новия си, тя бе поверила детето на грижите на своята баба, родителката на Гло.

Докато с благоверния й се радвали на свободата и страстта си, Мони с ужас научила от него, че я обича, но още не бил готов да бъде баща. "Това я потресе жестоко. Онзи все си намирал удобен момент да я уверява, че двамата са твърде млади, за да се "вържат" с дете и трябвало Галина да расте основно при бабите си. Видиш ли - той "умирал" за Мони, но не можел да го играе татко, особено на чуждо дете, защото още за свое не бил готов", разкриха близки до обкръжението на Симона.

И са категорични, че връзката на Загорова и музиканта ще приключи по желание на Мони, която за нищо на света няма да "паряса" детето си заради мъж.