Някои мъже нямат спирачки, "прелитайки" от жена на жена. Бившият директор на БНТ - Коко Каменаров отдавна се слави като един от най-заклетите и свирепи женкари у нас, а бройките му са рекордно число, говореше се още навремето в националната ни медия.

Знаем, че той е съпруг на водещата Радина Червенова, която от десетилетия е лице на българската телевизия като цяло. Много хора я обичат и й се възхищават, но още повече се чудят как намира сили да продължава да обича, да прощава и да прибира мъжа, който не спира да я наранява.

Докога ще я мъчи и докога тя ще му прощава?! Коко Каменаров пак изневерява на Радина Червенова! (СНИМКИ)

Безкрайните изневери на Каменаров са факт, както е факт и че двамата с Радина бяха разделени за известен период, заради бившата му любовница Михаела. После обаче явно с нея не се получи, той пак се примъкна при съпругата си и тя му прости. А той обеща да не се повтаря.

Докога ще я мъчи и докога тя ще му прощава?! Коко Каменаров пак изневерява на Радина Червенова! (СНИМКИ) - Снимка 2

Е, случи се отново. Тези дни Каменаров беше сниман с нова млада жена, брюнетка, с която си гукаха преспокойно в столично заведение. Гледаха се влюбено, смееха се, флиртуваха... Без да им пука, че наоколо хората го гледат с лошо око и упрек.

Докога ще я мъчи и докога тя ще му прощава?! Коко Каменаров пак изневерява на Радина Червенова! (СНИМКИ) - Снимка 3

"Как такава красива и умна дама като Радина Червенова не му бие веднъж завинаги шута на този, та да го видим тогава като одъртее още, къде ще ходи и коя ще се грижи за него?!", коментират потребители в нета.

Източник: България днес, Crimesbg.com