Фенове на "Ергенът" доскоро се чудеха, но днес вече се ядосват искрено и питат продуцентите на медията докога Евгени и Валерия ще го играят двойка?! Докога, след като всички отдавна разбраха, че не са такава. Ясно е, че от появата си заедно в ефир и двамата печелят дивиденти, както и самата телевизия, но това вече е смешно и абсурдно.

Още повече след взривяващата новина, че пианистът, който вчера гостува в "Кой да знае", заедно с Валерия, е дошъл в сградата на телевизията не с кучкарката, а с гаджето си. С гаджето, което е съвсем различно момиче и няма нищо общо с Вал.

През цялото време, докато двамата се правеха на годеници и чупеха стойки пред камерите, приятелката на Генчо седял зад него в публиката. Да, явно мацката не ревнува от Валерия, защото договорите са си договори и трябва да се спазват, но потребителите вече се изнервиха.

"Скоро започва третият сезон на това предаване, а тези още лъжат хората, че са заедно. Фалшива сватба няма ли да спретнат, че още по-готино да стане?! Що не си признаят веднъж завинаги, че търпението ни се изчерпва... Първият ерген Виктор Стоянов и Виктория Капитонова бяха сто пъти по-готини, защото го играха честно", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com