Семейството на Бергюзар и Халит изглежда хармонично, след като са разпределили прецизно ролите си на работещи професионалисти и грижовни родители. Докато актрисата се снима в нов турски сериал, съпругът й Халит Ергенч се грижи за рожбите им. Той по цял ден обикаля с малчуганите парковете и атракционите край Босфора и е влязъл в ролята на всеотдаен и грижовен родител.

„Превърнал съм се в детегледачка“ – шегува се актьорът.

Екранните Онур и Шехерезада от сериала „1001 нощ“ се преселиха в последните 2 години в Лондон. Те купиха занемарена къща в предградието на британската столица, а днес сградата и прилежащата й градина са обновени до неузнаваемост. Имотът вече струда над 1 млн. паунда и е един от най-луксозните в околността.

Докато Шехерезада се фръцка пред камерите, Сюлейман Великолепни стана детегледачка

„В родината се връщаме само когато сме поели професионални ангажименти“ – коментира преди време Халит Ергенч, когото българските зрители познават и като султан Сюлейман Великолепни от историческата сага „Великолепният век“.

41-годишната Бергюзар Корел и 53-годишният Халит неведнъж са споделяли, че обичат Турция, но не са съгласни с политическото управление на Ердоган. Те дори участваха в бунтовете срещу него, но когато стана ясно, че президентът остава на власт, се изнесоха от страната в знак на протест.

Източник: „Уикенд“