Докато бившата му - Райна Караянева, се насади на пачи яйца с отявления женкар Стефан Церовски, на когото дори побърза да роди дете, Башар Рахал живот си живее с новата си любима. Както знаем, това е младата му колежка - актрисата Любомира Башева, която е и племенница на златната ни Лили Игнатова.

Любомира е много харесвана от зрителите още от ролята си в сериала "Откраднат живот", където се справи блестящо, а кога и как точно е завъртяла главата на Башо, не е ясно. Ясно е само, че той видимо сияе до нея и изглежда наистина щастлив.

Преди минути Рахал пусна снимки с Любомира, с която са се отдали на романтични дни сред природата. Двамата се намират в скъп хотел в Рила планина, където се наслаждават на приказни гледки, чист въздух, вкусна храна и... другото си го знаят сами.

Близки до влюбените и техни колеги не крият, че им се радват много, защото около тях сякаш витаела някаква свежа и готина енергия. Те дори не искат да се връщат към миналото на Башар Рахал и Райна Караянева и краха им, като твърдят, че съдбата си знае работата и всичко си е дошло на точното място. Какво имат предвид, вероятно ще разберем тепърва...

Източник: Crimesbg.com