Неписани правила шестват сред богатите майки на Холивуд. И докато принц Хари планира връщането си в двореца, Меган Маркъл се е отдала на безумно харчене на пари. Съпругата на Хари беше забелязана да носи яке за 3000 долара, ботуши за 200 долара и калъф за 199 долара. 

 

Скъпите й тоалети определено бяха тема на доста дебати, докато беше в кралския двор, но и след това Меган не изглежда да се смущава особено от скъпия си вкус. Херцогинята продължава да парадира с лукс, който в някои случаи не изглежда да има особена връзка с добрия стил. Или с добрия вкус.

 

Луксозните й придобивки не биха привлекли толкова внимание, ако Хари не беше заявил, че обмисля да се върне в Англия. Заради влошеното здраве на баща си и отсъствието на Кейт Мидълтън, Хари е предложил да поеме част от кралските задължения. В същото време той продължава да настоява за американско гражданство, което може да му попречи да се върне в двореца. Засега принцът не е коментирал публично, дали наистина ще се върне у дома, но едно е ясно - каквото и да реши Хари, за Меган е важно да си спечели място в американския хайлайф. И въобще не смята да поглежда назад, докато пръска пари, за да се изтъкне като майка милионерка.