Папараци твърдят, че лидерът на „Атака“ Волен Сидеров, продължава да прекалява с употребата на спиртни напитки, при това посред бял ден. Той попаднал в папарашките обективи видимо неадекватен и почерпен по време на следобедния му тур по улиците и заведенията из столичния център.

 

67-годишният скандален политик се бил издокарал в черни дънки, риза и сиво сако, съчетани с бомбе, придаващо му особен колорит. Не облеклото на ултранационалиста обаче било това, което приковавал погледите на преминаващите, а поведението му. Обикаляйки кафенетата, той не спрял да се заяжда с напълно непознати мъже, приканвайки ги към юмручна схватка.

 

Докъде я докара?! Волен Сидеров си проси почерпка из заведенията в центъра на София

 

Докъде я докара?! Волен Сидеров си проси почерпка из заведенията в центъра на София - Снимка 2

 

Първо се настанил в заведение на ул. „Раковска“, след което провел кратък разговор по телефона си, а после започнал да се заяжда с як господин от съседната маса, без конкретна причина. Нещо повече – дори го заплашил с бой и му се заканил, че ще го съди. До физическа саморазправа обаче така и не се стигнало, иначе според свидетелите Волен като нищо щял да отнесе пердаха.

 

Докъде я докара?! Волен Сидеров си проси почерпка из заведенията в центъра на София - Снимка 3

 

Докъде я докара?! Волен Сидеров си проси почерпка из заведенията в центъра на София - Снимка 4

 

Осъзнавайки, че не получава никакво внимание, изгубилият електората си политик станал, стиснал юмруци и се отправил към друго столично заведение, където се заговорил с неизвестен младеж и си изпросил алкохолна почерпка, тъй като нямал пари в себе си. Гледал навъсено до момента, в който му донесли една бира. 

Източник: Уикенд