Главния държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев определено има повод да почерпи.

Той вдигна тежка сватба, на която ожени сина си – Тодор Кунчев.

Щастливата новина бе споделена лично от доц. Ангел Кунчев в профила му в социалната мрежа Фейсбук.
Той честити на младото семейство Мария и Тодор Кунчеви.

Ако съдим по снимките, младоженците имат не само граждански, а и църковен брак. Прави впечатление, че напоследък отново се възвърна интересът към църковните бракове. След това двойката е отбелязала събитието с празненство на открито.

Наследникът на доц. Ангел Кунчев също е лекар. За разлика от баща си обаче той е решил да се развива в друга област на медицината. Д-р Тодор Кунчев е специалист по нервни болести. Той е един от младите кадри в УМБАЛ „Александровска“.

Припомняме, че миналия ден брак сключи и омбудсманът Диана Ковачева. Тя се венча за своя любим изпълнителният директор на асоциация “Прозрачност без граници” Калин Славов.
Двойката са заедно отдавна, но едва сега са взели решение да формализират връзката си.

Бракосъчетанието им е извършено от кмета на район „Триадица“ – Димитър Божилов, а веднага след това Диана Ковачева е побързала да настъпи съпруга си. Излишно е да казваме кой ще командва в къщата, тъй като вече е повече от ясно.
След това младоженците сключили и църковен брак в църквата „Св. Неделя“, а ритуалът бил воден лично от Западно-и Средноевропейският Митрополит Антоний.
Източник: blitz.bg