Подобно на големия Кеворк Кеворкян, който от години е вдигнал ръце от сина си и се е отказал да "замита под килима" глупостите му, бизнесменът Добромир Гущеров направи същото с Християн. Бившият червен депутат опита, даде всичко от себе си, за да промени наследника си, но уви - не се получи.

Отнемай къде той дори се примири със сватбата му с Мара Отварачката преди години, но после каза край. Добромир Гущеров е тежко разочарован от факта, че синът му е няколко неща в едно, но за жалост, не добри - Християн е едновременно параспурник, мързелив, хазартен тип и мъж, който се влече само от празноглави фусти.

"Как една свястна жена не загледа този търтей?! Една поне да бях видял - такава, дето има мозък, интелект, някакви човешки достойнства, класа... Но не - от чалгарка на изтривалка. Съжалявам, но за настоящата му съпруга се знаят доста неща, публична тайна са... и нямам намерение да го галя по главата, нито да му викам - браво!", категоричен е бизнесменът.

Той е напълно отдаден на семейството си с втората съпруга Диана Русанова и е приел дъщеря й Мартина като своя родна щерка. Твърди, че тези хора може да не са му кръв, но съдбата го е благословила да ги срещне, защото наистина са осмислили живота му.

Източник: Crimesbg.com