Добри новини за феновете на атрактивната съдийка Франциска Йорданова. Оказва се, че в съвсем скоро време зрителите на bTV отново ще имат възможността да я гледат в ефира на медията, но този път с нов проект, в който брюнетката ще участва. Това стана ясно от разкритието, което направи Георги Тошев, но не обяви какво точно е замислил. Факт е обаче, че веднага, след като сподели плана си в социалните мрежи, заваляха възторжени коментари от фенове на Франциска, които нямат търпение да я видят отново в ефир.

 

Оказва се, че познанството на Жоро Тошев с красивата съпруга на Томаш Папкала започва цели две десетилетия преди „Денсинг старс" с участието на двамата съдии. Той се запознава с нея още когато работи по първото си хитово предаване в Би Ти Ви – „Другата България“, в което разказва за българите зад граница.

 

„Франциска срещнах преди 20 години, снимайки епизод за поредицата „Другата България“. Когато се запознахме, беше едно слънчево момиче на кръстопът.

В колекцията й от награди имаше (почти) всичко, но животът й познаваше и светлини, и сенки... Ню Йорк беше (и е!) нейният град. Мегаполис, в който порасна и кали характера си. Тя е от онези личности, които срещаш, харесваш и оставате свързани във времето по един необясним начин.

 

Животът ни раздели до едно позвъняване по време на Ковид, когато я чух с новината, че със семейството си се връща във Варна. Всички видяха в „Dancing With The Stars“ (заглавието, с което шоуто „Денсинг старс“ е известно по света - бел.авт.) какво бижу е Франциска в скучния и предсказуем телевизионен живот у нас. Затова реших да променя ситуацията! Скоро ще ви изненадаме с нов проект“, написа Тошев в социалните мрежи, като показа снимки с танцьорката и непознат за широката общественост мъж, на когото благодари, че го е събрал с нея в Ню Йорк.

 

Точно какъв проект има предвид журналистът, засега не е ясно. Но той отбелязва в своята публикация, че това, което предстои, ще се разгърне в продуцираното от него предаване „Преди обед“. По всяка вероятност танцьорката ще има рубрика в предаването, която може би ще е свързана с танците, поддържането на добрата форма или пък нещо друго в тази стилистика.

 

Не е изключено Тошев да направи и нещо като риалити в рамките на Преди обед, чиято тема са танците. Припомняме, че преди години в същото предаване правиха риалити поредица за модели, като една от водещите й беше Диляна Попова. Нищо чудно сега, да направят и за танцьори.

 

Наскоро Франциска беше седмичен коментатор в „Преди обед“ и събра много зрителски овации.

Известно е, че последните седмици преди лятната отпуска в шоуто с водещи Деси Стоянова и Петър Дочев се ползват за тестове на нови идеи.

Преди години по този начин беше въведена актрисата Рая Пеева, която няколко сезона се изявяваше като водеща и репортерка в „Преди обед“. Новият водещ Петър Дочев също беше избран след тестове на петима кандидати, които миналата пролет водиха предаването пет поредни дни.

Съдийката по танци засега се справя отлично с тези тестове, ще видим какво ще стане наесен.

 

А съпругът й Томаш Папкала? Засега няма информация за нови негови проекти, въпреки че той, също като Франциска, си спечели много фенове у нас още в първите си появи в „Денсинг старс“. Предвид фактът, че семейството има две деца, не е изключено таткото може да поеме грижите за тях, докато майката води тв предаване.

Източник: Уикенд