"Така не съм обичал никога досега. С Полина разбрах, че всички останали жени са били само подготовка за нея, за любовта на живота ми. Това е човекът, с когото ще остарея и ще остана до края. Тя е истинската, единствената любов..." - ей тези ги редеше и къдреше Благой Георгиев само преди месеци за половинката си Полина Спасова.

Чудно е дали ги помни днес, когато я нарича с коренно различни имена?! Да, факт е, че Полина го свари неподготвен и му връчи иска за развод, докато футболистът беше в Доминикана и снимаше Сървайвър. Но достатъчно ли е това, за да обърнеш позицията си към нея на 180 градуса, а и защо една до вчера щастлива и влюбена жена ще ти иска толкова спешно развод...

Помним, че причината, която Полина изтъкна е, че след сватбата им, Благой се е променил и тотално я е игнорирал. Като се добавят и няколкото му изневери в Сървайвър - с Татяна и Мария Обрейкова, картинката става завършена.

Вместо да се засрами обаче, Джизъса шокира всички като започна да говори за Спасова с пълно пренебрежение, при това в ефир. "Така или иначе не съм с тази жена", "Въпросната не е в съзнанието ми", "Тази е минало за мен, търся истинска любов с естествено момиче, което не е златотърсачка"... Всички тези и още ред други неща наговори Георгиев за доскорошната си "любима".

"Благо, съзнаваш ли, че няма какво да предложиш на "нормалната жена", която търсиш?!", питат го потребители в нета.