Те нямаха време да се порадват на добрата вест. Броени дни, след като стана ясно, че мъжът на Жени Калканджиева няма да го играе пандизчия, а съдът намали присъдата му от ефективен затвор на условна присъда, над главите на Жени и Тачо се стовари жесток удар.

И той дойде точно от очакваното място - от потърпевшия и жертва на побой Георги Василев, който заяви публично, че няма да спре и няма да се откаже. Битият от Тачо съсед е категоричен, че заедно с адвокат Димитър Марковски завеждат частно дело срещу Стефан Манов и ще се борят докрай, докато Тачо не си получи заслуженото.

Василев заяви, че щом съдът е оправдал побойника и не му е въздал справедливост, то Жени и Тачо ще се простят с пари. Пари, които Василев щял да дари или на стари хора в домове, или на деца в домове. "Ще помогна, не искам пари за себе си. Искам да покажа, че закони у нас има не само на хартия и искам престъпниците да знаят, че няма да им се размине", казва ищецът.

Той сподели, че преди дни Тачо е качил публикация, от която личи, че пирува и празнува отърваването от затвора на яхта. Малко по-късно обаче тази публикация била изтрита, защото можела да предизвика хорското недоволство.

"Празнува човекът. Какво празнува - това, че си мисли, че е велик и че може да се разминава с всичко безнаказано ли?! Няма да стане тая", обещава Георги Василев.

Източник: Галерия