Мария сама започна да си прави четки и да разказва колко е добра!

Поп фолк певицата Мария е сигурна, че е извършила много добрини в живота си и затова сега получава само добро. Въпреки че не можа да уточни какви точно са тези добрини, заради които получила своите прекрасни изненади. Такава е изненадата на дългогодишния й приятел Християн Гущеров, който й предложи брак.

Певицата ще празнува своя рожден ден на 13-ти януари, а само дни след това, на 17-ти ще каже своето заветно „да” на любимия си мъж. Те са двойка отдавна и вече са заживели като семейство.

[caption id="attachment_433586" align="alignright" width="300"]Мария Мария побърза да изтъкне колко добрини прави. Кои са те обаче, така и не стана ясно[/caption]

Но брачната церемония е доказателство, че те искат да продължат живота си заедно и да покажат на роднини и приятели, че са едно цяло. Дългогодишната си връзка, която ще узаконят официално с тържество е заради техните близки и най-добри приятели, които да ги виждат като едно цяло.

За Мария заветното „да”, което ще каже на своя любим е изпълнена мечта. Но такава е мечтата според нея на всяка едно момиче, а която го отрича просто не е честна нито със себе си, нито пред околните.

Певицата разкри още, че се вълнува. Но в никакъв случай двамата с Хриси не са в трескава подготовка. Това по-скоро Мария определя като част от емоцията. Сватбата е върховен момент, чиято подготовка води до изживяване на един приказен и неповторим момент, сподели още поп фолк дивата в предаването „Автограф”.

Мария довери още, че с милионера живеят достатъчно дълго време заедно, за да докажат със сватбата, че ще обичат и че искат да живеят заедно.

Тя разкри, че е получила предложението за брак от любимия си по възможно най-романтичния начин. Двамата споделяли всичко, включително общите си планове и намерения и дори й било малко тъжно, че няма изненада. Но въпреки това Християн успял да направи така, че да я изненада и да поиска ръката и сърцето й по възможно най-романтичния начин.