Броени дни остават, докато 19-годишната Сузи Мурад роди първото си дете от шампиона по гребане - Марк Славов. Бременността й бе шокираща за мнозина, поради все още невръстната й за това възраст. Но самата Сузанита вижда в бебето своето спасение - от самотата, от дрогата, от алкохола и още ред неща, които са щели да я довършат.

"Имаше време, в което бях под 40 кг. и дори имах халюцинации. Бях в дупка, не спирах да се друсам, за да избягам от реалността. Дори сънувах как покойната ми баба се опитва да ме удуши. Страшно беше, но Бог ми даде Марк, той е моето спасение, както и детето", казва Сузанита, която повече от всичко иска да е добра майка.

Още повече, че нейното семейство не е било такова, каквото тя мечтае за детето си. Знаем, че родителите й се разделиха, но Сузи продължава да вини за това баща си. Дори и преди раждането, тя е категорична, че няма да прости на Орхан Мурад, който също чака бебе, но от новата си съпруга.

"Не искам да го виждам, да го чувам, нищо. Той е мъжът, който не само не направи майка ми щастлива, но и я нарани. Нараняваше я жестоко през всички тези години. Защото не е задължително да удариш някого, можеш да го направиш нещастен и чисто психически. Сега поне се радвам, че тя най-после намери мъж, с когото да й е добре", зашлеви баща си Сузанита.