Хиляди, да не кажем милиони, жени си мечтаят точно за такъв мъж - да обича само тях, цял живот... Е, това не е само на кино или в роман, а самата действителност, макар и рядко срещана. Такъв мъж е Виктор Калев, който на близо 55 години продължава да бъде сам, защото жената, която винаги е обичал, не го иска.

Заради тази си любов, Калев изтърпя и редица слухове, че не си пада по жени, че е от "другия бряг" и още куп простотии. А той просто иска само нея - Елена Бозова. Която дори не е някое "младо маце", а само три години по-малка от него.

Елена я познаваме всички от радио ФМ плюс, както и от женския глас в Биг Брадър. Тя и Виктор са родом от Златоград и се знаят от малки, а после учат заедно и в НАТФИЗ. Още през онези години той й се обяснява, но тя не откликва на чувствата му. Обича го много, но като приятел.

Двамата са близки и до днес, но усещанията им един към друг са различни. Близки до Калев разкриха, че тези дни, малко преди да чукне 55, той решил да опита отново и за пореден път паднал на колене през Елена. За жалост обаче тя го отрязала. Отново.

"Ели много го обича, но го има като брат, не като мъж. Винаги ще е до него, но не и като жена и това го съсипва", обясняват източниците.

Източник: Crimesbg.com