Глория или примата на чалгата, както я наричат, след броени дни ще чукне половин век. За 50-те си лазарника обаче, признаваме, че изглежда перфектно, а на тялото й с право завиждат дори ученички. Топ формата на Гло е и причината да лови далеч по-млади от нея мъже като настоящото й гадже Добромир Добрев.

Много пъти са я питали как точно се храни и какво прави, за да е стройна, но тя винаги е отвръщала уклончиво и сякаш пазеше "тайната" за себе си. Е, явно сега е решила да направи подарък на феновете за рождения си ден и най-после повдигна завесата.

Глория гарантира и дори е готова да се басира с фенките си, че ако правят това, което прави тя, ще се сдобият с прекрасно тяло и ще бъдат най-добрата версия на самите себе си. Тренировките също били от значение, както и движението - под каквато и да е форма, но най-важно оставало това, което приемаме с устата си.

"Ще ви кажа правилото и то е най-елементарното. При мен работи от 20 години, че и отгоре. Значи - месце, риба и зеленчуци. Това са основните неща, които приемате всеки ден. Пиете по поне три литра вода, задължително! И никаква, ама никаква захар - забравяте я! Ако ви се прииска сладичко, а и без него не може, взимате си мед", казва Глория.

Всеки понеделник пък тя правела ден само на мед, на чай, на вода и на плодове. Пробвайте!