Преди минути мрежата завря от коментари за футболното семейство на Боби Михайлов и Мария Петрова, а причината е днешна снимка на някогашното ни златно момиче.

Фотосът е съвсем чист, без никаква обработка, камо ли филтри и фотошопи, тъй като беше качен от неин почитател. Човекът видял Мария и решил да я спре и да я помоли да си направят "щрак", за да се похвали на близки и познати. Явно половинката на Боби Михайлов е готин човек, а и не е суетна, защото веднага е приела.

На кадъра Мария е с бяла блузка без ръкави и зелен панталон, а косата й е вързана отзад, заради жегите. И въпреки че мнозина не успяха да я познаят, вероятно заради мимиката й на кадъра, не можем да не кажем, че си е същата.

Личи, че Петрова няма излишни пластични намеси по лицето си, особено в долната му част и брадичката. Може би си е слагала малко ботокс в челото, но дотам. Устните й също са си нейните и дори да е подчертавала леко формата им, изобщо не е прекалила с хиалурона. Казано просто - джуки няма.

"Браво на нея! Няма пари да си ги позволи ли?! Мъжът й краде от БФС като луд. Има, но просто е добре със себе си, знае коя е и не страда от излишни комплекси и психичните разстройства на всяка втора селска пръчка", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com