Диона и Галин се разделиха със скандал!

Диона и Галин официално се разделиха. Рапърката напусна продуцентската му фирма и въпреки, че описаха разлъката с приятелски чувства, в бранша се говори, че не е била съвсем без пререкания. [caption id="attachment_653193" align="aligncenter" width="300"]Галин Диона и Галин не се понасят[/caption] Говори се дори, че се е стигнало до размяна на остри реплики и дори обиди. Пред свои приятели Диона дори заявила, че „Галин й врътнал типичен педерастки номер”. Двамата обявиха професионалната раздяла малко след като Диона призна за любовта си с Тодор Димитров, по-известен като Торино, който има свой музикален лейбъл. Нищо чудно Диона да планира занапред да работи с гаджето си, обсъждат я в бранша. За напрежението между Галин и Диона се говореше от месец, но едва сега рапърката призна, че в действителност му е казала „чао”.. „Време е да сложа край на спекулациите! Договорните ми отношения с „Алфа Мюзик” приключиха по взаимно съгласие! Благодарна съм за съвместната ни работа и всичко, което постигнахме за тази една година! Пожелавам им успех! От днес нататък съм самопродуциращ се изпълнител, очаквайте много нови неща”, обяви Диона в социалната мрежа.

Галин пък бе сред първите, които й пожелаха успех в коментар, на който Диона отвърна също толкова пестеливо с „Благодаря!”. Галин също оповести раздялата с изпълнителката на „Къде си” в социалната мрежа, като изтъкна, че договорните им отношения приключили по взаимно съгласие: „Благодарни сме за съвместната ни работа и всичко, което постигнахме за тази една година! Пожелаваме на Диона успех!”.

Какво лицемерие!... Съвпадение или напротив, но само броени дни преди обявяването на тази професионална раздяла, Диона се показа с новото си гадже. Певицата сподели няколко кадъра с Тодор Димитров, по-известен като Торино, а любовта им представи с цитати. „Веднага щом те видях разбрах, че ни предстои истинско приключение”, от „Мечо Пух”, и „Ако знам какво е любовта, то е заради теб”, Херман Хесе, използва Диона в обяснението си в любов. По-рано пък сподели друга снимка с Торино, към която написа: „Намерих го”, и сложи сърчице. В бранша вече се говори, че новата й връзка може да е в основата на резкия завой, който прави в кариерата си. Нищо чудно, скоро Диона да започне работа с гаджето си, който има музикален лейбъл с колегата си Пашата, какъвто е артистичният му псевдоним. Други предполагат, че Диона ще съчетае промяната със завръщане към рапа, с който стартира, а после премина към попфолка, пише вестник Уикенд.