Фолк фурията Диона е сред най-изкусителните певици в нейния жанр. Тя е от онези, които на драго сърце споделят с аудиторията си своите трикове за красота, отлична форма и сексапил. Докато талантът й е безспорен дар от Бога, за визията си тя се доверява на професионалисти в сферата на естетиката, залагайки на изключително качествената и иновативна немска козметика за медицинска и домашна  грижа - DIVES MED, чиито официални вносители  за България са V1 Esthetics - със седалище ул. Драгота 11 - гр. Пловдив - дентален център V1.

 

Диона показа тайната на своя сексапил

Диона показа тайната на своя сексапил - Снимка 2

 

Mоника Валериева бе първото официалното рекламно лице за родния пазар, а сега и Диона засне ексклузивна фотосесия, позирайки с бестселърите на бранда, а именно филтрите за устни DIVES : VOLUME, LIPS, UNIVERSAL и EYETOUCH20.

 

Диона показа тайната на своя сексапил - Снимка 3

Диона показа тайната на своя сексапил - Снимка 4

 

Диона показа тайната на своя сексапил - Снимка 5

Кадрите й предизвикаха истински фурор, поради факта, че е почти гола и акцентът пада конкретно върху прекрасно контурираните й устни. А по повод признанието, което получава, бидейки сред рекламните лица за страната ни, Диона споделя кратко и ясно: "Красотата е съвършенство!”