Диона се разплака в ефир пред Мон Дьо!

Бившата ни рапърка и настояща поп фолк гърла Диона разкри личната си трагедия в ефир. Пред Мон Дьо тя се разплака, признавайки, че годежът и бременността, на които се радваше преди броени месеци, са безвъзвратно загубени. В момента тя е сама и още лекува раните, които опустошили изцяло душата й.

Оказа се, че мъжът, за когото бе сгодена и който държеше чейндж бюро, не е бил този, за когото го е смятала. Малко след като й подари пръстена и тя се похвали на цялата държава, отношенията им секнали рязко. Явно става дума за изневери от негова страна, защото Диона призна за огромен стрес и неистови болки, които довели до аборта й.

"Обвинявах не само него, но и себе си. Не бях адекватна от мъка. Вярвах, че ако не бях точно Диона, а си бях една нормална Денислава, това нямаше да се случи. Но и не бях готова да бъда родител, не отделих нужните грижи за бременността си, не се щадях. В болницата бях на път да умра, преливаха ми кръв и останах там за почти две седмици", разказа певицата.

Тя призна, че впоследствие се е виждала в вече бившия си годеник и двамата съумели да се разберат, да поговорят. Дали си сметка, че не са си подхождали никога и е най-добре, че са поели всеки по своя си път. Към момента тя не мисли за нова връзка и не иска такава.